fbpx

Biograf

Encanto

Högt upp i bergen i Colombia finns en förtrollad plats kallad Encanto. Här, i ett magisk hus, bor den extraordinära familjen Madrigal där alla bär på fantastiska förmågor. Förutom Mirabel.

Boka

Ron rör om

Det här är berättelsen om den lite blyga skolkillen Barney och Ron, hans nya digitala robotkompis som är tänkt att bli hans bästa vän. Men det finns ett litet problem.

Boka

Familjen Addams 2

För att stärka familjen Addams familjeband bestämmer sig Morticia och Gomez för att trycka in hela gänget i deras hemsökta husbil och ge sig ut på vägarna i en sista eländig familjesemester.

Boka

Biostaden Svenska Bio

Svenska Bio är Sveriges näst största biografkedja med 38 biografer på 36 orter och 155 salonger. Företaget sysselsätter 500 personer och hade 2019 tre miljoner biobesök. Svenska Bio erbjuder även möten och event (som hyr ut biograferna som mötes- och eventlokaler) och Företagsbiljetter (som säljer biobiljetter till företag). En populär aktivitet är också att hyra en egen biosalong för att själv bestämma film och tid eller att spela TV-spel på stor duk tillsammans med vänner.

Vi öppnar 30 minuter före första bioföreställningen.Information om biografen

  • 17 meters bred filmduk i Salong 1.
  • Det gör den till en av dem 5 största i Sverige
  • 4 K projektor i Salong 1
  • Dolby 7:1 system i samtliga salonger
  • Dolby 3D i salong 2 och 3

Rejält med benutrymme i samtliga salonger med gradänger så att alla ser bra.
Samtliga salonger är dessutom utrustade med en eller två VIPrader med bredare fåtöljer och ännu mer benutrymme.

Fåtöljerna byggs och levereras från Quinette Gallay i Frankrike som anses vara den bästa tillverkaren av biograffåtöljer i Europa.

Läs mer, se trailer och köp biljetter på www.svenskabio.se eller i Filmstadens app.

Kontakta oss på

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo