Biograf

Berts dagbok

Det är Bert Ljungs och hans kompisar Åkes och Lill-Eriks första dag på högstadiet. Så fort Bert ser Leila i nian faller han pladask. Men hur ska han få henne att lägga märke till honom.

Boka

The King of Staten Island

Scotts liv sattes på paus när hans pappa, som var brandman, dog när Scott var sju år. Nu är han i 20-årsåldern, har uppnått väldigt lite och hans dröm om att bli tatuerare verkar ligga långt utom räckhåll.

Boka

Brahms: The Boy 2

Helt omedvetna om familjen Heelshires mardrömslika historia flyttar en ung familj in i gästhuset på deras gård, väldigt snart lär deras son känna en ny vän, som visar sig vara en mystisk och extremt människolik docka som kallas för Brahms.

Boka

Biogram

Svenska Bio är idag Sveriges näst största biografkedja med 37 biografer på 34 orter och 145 salonger. Företaget sysselsätter 500 personer och hade 2017 3,1 miljoner biobesök. Svenska Bio erbjuder även Möten & Event (som hyr ut biograferna som mötes- och eventlokaler) och Företagsbiljetter (som säljer biobiljetter till företag).

I vanliga fall öppnar 45 minuter före första bioföreställning men under de rådande corona omständigheterna så har vi stängt men har ett annat erbjudande, Bio On Demand.

Bio On Demand

Vi öppnar bion för dig!

Boka en egen biovisning för kompisgänget, familjen eller kollegorna. För priset av åtta biljetter är hela salongen er. Välj film, tidpunkt och samla ihop gänget. Eller vill du spela istället? Boka en egen biosalong och spela med dina vänner. Tag med din spelkonsol så kopplar vi upp den mot bioduken och vårt maffiga ljudsystem. Biografen kanske verkar stängd, men vi är bara ett mail bort. Kontakta oss med din bokning på info@svenskabio.se, skriv vilken stad du är intresserad av så berättar vi mer och öppnar upp biografen åt er.

Information om biografen

  • 17 meters bred filmduk på Salong 1.
  • Det gör den till en av dem 5 största i Sverige
  • 4 K projektor i Salong 1
  • Dolby 7:1 system i samtliga salonger
  • Dolby 3D i salong 2 och 3

Rejält med benutrymme i samtliga salonger med skidbacksparketter
Samtliga salonger är dessutom utrustade med en eller två VIPrader med bredare fåtöljer och ännu mer benutrymme.

Fåtöljerna byggs och levereras från Quinette Gallay i Frankrike som anses vara den bästa tillverkaren av biograffåtöljer i Europa.

Vid frågor kontakta oss på

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo