fbpx

Biograf

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Dr. Stephen Strange använder sig av en förbjuden formel vilken öppnar porten till multiverse, inklusive en alternativ version av honom själv.

Boka

Operation Mincemeat

Under 2:a världskriget lyckas två British Intelligence-officerare genomföra en vågad operation för att vilseleda tyskarna så att de kunde säkerställa den brittiska invasionen av Sicilien.

Boka

Eiffel

Berättelsen om den passion som låg bakom skapandet av Eiffeltornet som sedan det uppfördes till världsutställningen i Paris 1889 kommit att bli ett av planetens mest kända landmärken.

Boka

BIOSTADEN SVENSKA BIO

Svenska Bio är Sveriges näst största biografkedja med 38 biografer på 36 orter och 155 salonger. Företaget sysselsätter 500 personer och hade 2019 tre miljoner biobesök. Svenska Bio erbjuder även möten och event (som hyr ut biograferna som mötes- och eventlokaler) och Företagsbiljetter (som säljer biobiljetter till företag). En populär aktivitet är också att hyra en egen biosalong för att själv bestämma film och tid eller att spela TV-spel på stor duk tillsammans med vänner.

Vi öppnar 30 minuter före första bioföreställningen.Information om biografen

  • 17 meters bred filmduk i Salong 1.
  • Det gör den till en av dem 5 största i Sverige
  • 4 K projektor i Salong 1
  • Dolby 7:1 system i samtliga salonger
  • Dolby 3D i salong 2 och 3

Rejält med benutrymme i samtliga salonger med gradänger så att alla ser bra.
Samtliga salonger är dessutom utrustade med en eller två VIPrader med bredare fåtöljer och ännu mer benutrymme.

Fåtöljerna byggs och levereras från Quinette Gallay i Frankrike som anses vara den bästa tillverkaren av biograffåtöljer i Europa.

Läs mer, se trailer och köp biljetter på www.svenskabio.se eller i Filmstadens app.

Kontakta oss på

  • Direkt: 073 - 311 98 63 telefontid i samband med biografens öppettider, svarar i mån av tid. Vid bokning av handikapp plats ring: 08-5626 0000
  • E-post: info@svenskabio.se

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo