fbpx

Student

Student - Skriva ut på Gummifabriken

 

Student – Skriva ut på Gummifabriken

Din dator måste vara kopplat till ett trådbundet eller trådlöst nätverk i Gummifabriken för att kunna skriva ut på skrivarna (Toshiba) på Gummifabriken.

Få tillgång till användarnamn och lösenord till skrivarlösningen

Studenter på Gummifabriken kan själva generera egna användarnamn och lösenord genom att besöka print.gummifabriken.nu. Klicka sedan på “Registrera dig som ny användare” och följ anvisningarna.

Kortavläsare – koppla ditt användarnamn och lösenord till ditt passerkort

Lägg ditt passerkort på kortavläsaren på skrivaren (Toshiba). Två fält för användarnamn och lösenord dyker upp i displayen på skrivaren. Markera de tomma raderna så dyker ett tangentbord upp på displayen så du kan mata in ditt användarnamn och lösenord (studenters användarnamn börjar alltid med “g-“).

Fylla på ditt utskriftssaldo

Ditt utskriftssaldo fylls på med hjälp av ett värdebevis, som du köper från Infocenter. Dessa värdebevis med valören 100: – betalas med Swish till tel.nr. 123 107 8807 Infocenter öppettider: mån-fre 08.00-16.00.

Registrera värdebevis

Besök print.gummifabriken.nu och logga in med användarnamn och lösenord. Klicka på ”Registrera värdebevis” och fyll sedan i koden från värdebevisen.

Priser Svart:

Enkelsidigt: A3 1,50 kr, A4 0,55 kr

Dubbelsidigt: A3 1,00 kr/sida, A4 0,40 kr/sida

Priser Färg:

Enkelsidigt: A3 2,00kr, A4 1,00 kr

Dubbelsidigt: A3 1,50 kr/sida, A4 0,75 kr/sida

Skicka utskrifter till mailadressen: gfutskrift@gmail.com

Om du inte vill installera skrivarklienten eller använder en smartphone eller tablet så finns även funktionen att e-posta PDF-filer till e-postadressen: gfutskrift@gmail.com så hamnar de i skrivarkön (skrivare av märket Toshiba) på Gummifabriken. Det krävs dock att ni mailar till gfutskrift@gmail.com från samma e-postadress som ni uppgav när ni skapade användarnamn och lösenord till skrivarlösningen. Observera att ni inte behöver vara kopplad till ett trådbundet eller trådlöst nätverk i Gummifabriken för att kunna e-posta PDF-filer till e-postadressen: gfutskrift@gmail.com.

Installera skrivare och skrivarklienten på din dator

Guide: Installera skrivare och skrivarklienten på PC
Guide: Installera skrivare och skrivarklienten på Mac

Allmänt om skrivarlösningen

Du debiteras enbart per utskrift. Skrivarlösningen fungerar på MS Windows och Mac OS X samt alla enheter som kan skicka e-post. Du skriver ut till en skrivarkö, inte en enskild skrivare. Vilket betyder att du kan gå till vilken skrivare som helst i Gummifabriken (Toshiba) efter att du skrivit ut från din dator för att få ut dina utskrifter.

Teknisk support eller frågor

För teknisk support vid registrering av användarkonto eller installation av skrivare och skrivarklient eller frågor ber vi dig kontakta Infocenter, tel.nr. 0370-30 59 00 eller e-post info@gummifabriken.nu

 

Infocenter

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo