fbpx

Anställda hos Värnamo Kommun – Skriva ut på Gummifabriken

Du måste vara ansluten till ett nätverk i Gummifabriken (gäller ej utskrift till gfutskrift@gmail.com)

Din dator måste vara kopplat till ett trådbundet eller trådlöst nätverk i Gummifabriken för att kunna skriva ut på skrivarna (Toshiba) på Gummifabriken. Observera att detta inte gäller om ni skickar pdf filer till gfutskrift@gmail.com

Få tillgång till användarnamn och lösenord till skrivarlösningen

Anställda hos Värnamo kommun på Gummifabriken kan få användarnamn och lösenord av Anna Willstedt. Skicka ett mail till henne och uppge ditt för- och efternamn samt e-postadress (till din jobbmail).

Kortavläsare

Koppla ditt användarnamn och lösenord till ditt passerkort

Lägg ditt passerkort på kortavläsaren (se bild) på skrivaren (Toshiba).
Två fält för användarnamn och lösenord dyker upp i displayen på skrivaren. Markera de tomma raderna så dyker ett tangentbord upp på displayen så du kan mata in ditt användarnamn och lösenord (studenters användarnamn börjar alltid med ”g-”).

Om utskriftsaldo

Saldot för anställda hos Värnamo kommun på Gummifabriken är en kredit på 1500 kr som fylls på automatiskt varje månad och beloppet du förbrukat faktureras i efterhand din arbetsgivare.

Skicka utskrifter till mailadressen: gfutskrift@gmail.com

Om du inte vill installera skrivarklienten eller använder en smartphone eller tablet så finns även funktionen att e-posta pdf-filer till e-postadressen: gfutskrift@gmail.com så hamnar de i skrivarkön (skrivare av märket Toshiba) på Gummifabriken. Det krävs dock att ni mailar till gfutskrift@gmail.com från samma e-postadress som ni uppgav när bad Anna Willstedt skapa användarnamn och lösenord till skrivarlösningen åt er.

Installera skrivare och skrivarklienten på din dator

Guide: Installera skrivare och skrivarklienten på PC

Allmänt om skrivarlösningen

Du debiteras enbart per utskrift.
Skrivarlösningen fungerar på MS Windows samt alla enheter som kan skicka e-post för anställda i Värnamo Kommun.
Du skriver ut till en skrivarkö, inte en enskild skrivare. Vilket betyder att du kan gå till vilken skrivare som helst i Gummifabriken (Toshiba) efter att du skrivit ut från din dator för för att få ut dina utskrifter.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo