STAND UP LIVE- FÅ BILJETTER KVAR

Superhyllade komikerna besöker Gummifabriken!

Du har säkert sett, eller hört dem. Hur de briljerar kväll efter kväll och underhåller det svenska folket i TV-rutorna eller i en podcast. Nu har äran kommit till Gummifabriken i Värnamo att få ta del av Sveriges roligaste ståuppare, för en kväll. Vi låter presentationerna av komikerna tala för sig själva:

Petrina Solange –

Beskrivs ofta som Sveriges roligaste ståuppare. För att hon är det. Hon vann nämligen årets bästa kvinnliga ståuppare 2019. Hon har vunnit priser och varit med i massa tv-program och sådant men det har egentligen ingen betydelse, hon är bäst liksom. Du har garanterat hört henne i podcasten Måndag, och även hunnit vara manusförfattare till talkshowen Robins. Petrina har även medverkat i de populära humorprogrammen Släng dig i brunnen och Parlamentet.

Johannes Finnlaugsson –

Beskrivs ofta som Sveriges bästa ståuppare. För att han är det. Har du inte hört honom i P3s tankesmedjan har du säkert hört honom i podcasten Måndag. Du har även sett honom i det populära tv-programmet ”Släng dig i brunnen”.

Albin Olsson –

Beskrivs ofta som Sveriges skojigaste ståuppare. För att han är det.

Ingen vill inte vara bästis med Albins scenperson, han är helt enkelt underbar på scen. Han beskrivs som den nya generationens komiker och under 2018 fick han ett rejält genombrott, bland annat i ”Släng dig i brunnen”. Hörs i podcasten Specialisterna.

Jonatan Unge –

Går inte att beskriva med ord, men om man ska försöka beskrivs han lättast såhär: Jonatan Unge är landets mest eftertraktade komiker vilket inte är så konstigt eftersom han är bäst. Vilket han också fick pris för. Jonatan Unge utsågs till Sveriges roligaste manliga komiker på årets Svenska Standupgala 2019. Unge har medverkat i massor av tv-program och du hör honom i P3. Han har även spelat in sommar i p1 med ett hyllat program 2018 där han tar med oss från vaggan till graven.

Det kommer bli en magiskt rolig kväll när Gummifabriken presenterar Stand Up Live.

Först till kvarn är det som gäller, säkra din plats när komikerna kör en föreställning du sent kommer att glömma.

Insläpp från klockan 19.00

Föreställningsinformation

03 May 2019, 20.00
  • Speltid: cirka 2 h inklusive paus
  • Scen: Livesal
  • Ort: Värnamo
Köp Biljett
Visa alla evenemang

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - fredag 07-23
lördag - söndag 11-23

X