fbpx

SABATON

DEN STORA SVERIGETURNÉN MED SABATON!

Under våren 2022 beger Sabaton sig ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 30 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd. /Pär Sundström – Sabaton”.

HÅLLTIDER (tiderna är preliminära)
18.00 Insläpp Early Entry (för de som köpt Early Entry-biljett)
19.00 Insläpp övriga
20.00 HULKOFF
21.10 SABATON
23.00 Kvällen är slut

 

EARLY ENTRY
Om du köpt en Early Entry-biljett kommer du bli insläppt på spelplatsen före ordinarie insläpp. Det kommer vara uppskyltat på plats vart Early Entry-entrén är. Insläppet börjar ca 18.00.
OBS! Early Entry är ståplats och innebär därför ingen specifik plats, utan innebär att du blir insläppt i ståplatsområdet före de med ordinarie ståplatsbiljett

 

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgränsen är 13 år (gäller även i målsmans sällskap.)

Föreställningsinformation

18 Apr 2022, 20.00

  • Biljettpris: Ordinarie 575kr, Early Entry 725kr
  • Scen: Livesalen Valsverket
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo