fbpx

INSTÄLLT: MUSIKCAFÉ – KV. ARKEN

Kv. Arken - Skånetrion som tjusas av kontraster.

Detta evenemang följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten gällande antalet besökare. 
Vi kommer att COVID-anpassa ditt besök och följa aktuella riktlinjer.

Denna trio har en förkärlek för det melankoliska, det drömska, det hudnära, men räds inte heller att spela upp till dans.

Trion bildades hösten 2017 och har tagit sitt namn efter kvarteret de bor och rör sig kring i Malmö. De gjorde stor succé vid debuten på festivalen Klezmer Queens i Göteborg och Stockholm 2017. Alla tre skriver och arrangerar sin egen musik på var sitt håll och fyller Arken med originalkompositioner och traditionell klezmer.

Annika Jessen (klarinett) har spelat klezmer från och till under 20 år tid. Hon är bland annat medlem i klezmerbandet Tummel, som under årens lopp glatt en stor publik.

Elina Nygren (viola) har sin fasta hemvist i stråkkvartetten Vindla och experimentella popbandet Cure-a-phobia. Båda dessa konstellationer har rönt stora framgångar i Sverige såväl som utomlands.

Anna Thorstensson (cello) spelar allt från barock till rock och är en flitigt turnerande musiker; bl.a. med Louisa Lyne & di Yiddishe Kapelye, Giovannikvartetten, Systerskapa och kvartetten Sexton Strängar.

Speltid: 120 minuter, inkl. paus.

Arrangör: Kulturförvaltningen Värnamo kommun i samarbete med Smålands Musik och Teater.

Föreställningsinformation

11 Apr 2021, 16.00

  • Biljettpris: Ordinarie 150 kr. Under 20 år gratis
  • Speltid: 120 minuter, inkl. paus
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo
Visa alla evenemang

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo