MUSIKCAFÉ- ANNA PAULINE

Svängande, hjärtlig jazz och starka melodier.

Svängande, hjärtlig musik och starka melodier som framförs med humor och med glimten i ögat. Det är vad som kännetecknar jazzsångerskan Anna Pauline och gitarristen Elias Källvik när de uppträder tillsammans.
Duons rena glädje för jazz och swingmusik trollbinder publiken när de i ett dynamiskt samspel bjuder på personliga och humoristiska berättelser som binds samman med medryckande melodier.
Anna Pauline är uppväxt i en musikerfamilj med en far som är välkänd jazztrumpetare och en dansk mamma rotad i den danska musikskatten. Redan vid fyra års ålder stod hon på scen för första gången och kom sedan att delta i flera amatörmusikaler och revyer. Hon har uppträtt med flera kända artister som Peps Persson, Viktoria Tolstoy, Nils Landgren, Siw Malmqvist, Gösta Linderholm, John Pohlman och Gunhild Carling.
Anna Paulines flerkulturella identitet har varit en stor fördel för hennes artisteri och tränat henne till att bli en jazzmusikalisk världsmedborgare.
Elias Källvik är gitarristen med pedagogsjäl, till vardags jobbar han som lärare på Musikhögskolan i Malmö. Han är en stor profil i Malmös jazzliv och har samarbetat med flera av landets ledande jazzmusiker.

Föreställningsinformation

09 Feb 2020, 16.00
  • Biljettpris: Vuxen 150 kr, ungdom upp till 20 år fri entré
  • Scen: Auditoriet
  • Ort: Värnamo
Köp Biljett
Visa alla evenemang

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - fredag 07-21
lördag - söndag 11-21

X