JIREEL

JIREEL- vårturné "STORA NAMN"

Med ett enormt succéår i ryggen och ny musik på G åker Jireel på en omfattande turné som tar honom till Gummifabriken den 29 mars. Turnén, som han valt att kalla för ”Stora Namn”, gör han tillsammans med en gästakt per stad så vänta er en storslaget kväll! DJ Diego Mami värmer upp innan JIREEL går ut på scen. Andra DJs som kommer att värma upp dansgolvet under kvällen är DJ CODERS och DJ DOSE.

JIREEL: Den artistiska succén var ett faktum, de musikaliska framgångarna och drömmarna uppfyllda och ett nytt liv utstakat redan innan han hade hunnit fylla 18. Födelsedagen till ära firade han med att släppa albumet ”18” – ett av 2018 års mest omtyckta och kritikerrosade verk från ett av landets mest unika artister

Singeln “Cataleya” nådde platina-status omgående och från Grammisgalan 2018 gick Jireel med fyra nomineringar och prisad som “Årets Nykomling”. Av Nöjesguiden tilldelades han Stockholmspriset för Musik 2017 och på P3 Guld kammade han hem titeln som ”Årets Artist”.

Nu när året går mot sitt slut är hans namn åter på musik-Sveriges läppar igen, tack vare gästspelet på Stors tolkning av Linnea Henriksson-låten “Säga mig” – en låt som hänger kring Spotify-listornas topplaceringar och streamats över två miljoner gånger på mindre än en månad.

Om Diego Mami

Den unga Dj:n Diego Mami började sin DJ-karriär för bara två år sedan men är redan ett av de stora namnen på den urbana DJ-scenen i Sverige. Han började med att fylla dansgolven på klubbarna i Stockholm och spelar nu landet runt. När Diego spelar så vet man att det blir en bra fest med mycket dans och hype. Han är även DJ till artisten Jireel som han tar med sig till Gummifabriken nu den 29:e mars.

 

Om CODERS

Coders är en svensk DJ duo som består av Joel Wallin och Johannes Egerhag

DJ-duon Coders skapades våren 2018 då Joel och Johannes valde att gå ihop tillsammans för att kunna satsa hårt på det dom tidigare har drivit enskilt. Joel som gick tidigare under DJ namnet Jowa,
har tidigare spelat som till exempel förband till Vigiland.

Coders satsar stenhårt på sin musik och planerar att släppa låtar på Spotify och liknade plattformar

Om DOSE

DOSE är en DJ-Duo som består av felix och Oskar.  Duon spelar och gör  producerar egen musik inom musik genre EDM. Duon är från Värnamo och planerar att släppa sin första låt Haunted i början av nästa år!

INSLÄPP FRÅN 21.00 DJ Diego Mami går på 21.00
JIREEL börjar spela cirka 23.00
DJ CODERS och DJ DOSE går på cirka 00.00

16+ DROGFRITT.

Föreställningsinformation

29 Mar 2019, 21.00 - 01 Jan 1970, 01.00
  • Biljettpris: 140 kr
  • Scen: Livesal
  • Ort: Värnamo
Köp Biljett
Visa alla evenemang

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - fredag 07-21
lördag - söndag 11-21

X