JAZZ MADAME- THOMAS DARELID

JAZZ Madame
Sista onsdagen i varje månad presenterar JAZZ Madame stjärnor och legender på den svenska jazzscenen! Njut av god mat och sittplats vid ett bord eller en enkel plats i baren för att dricka en cocktail eller ett glas vin till sköna toner.

Dinera med live musik
För entré till JAZZ Madame krävs biljett, antingen matplatsbiljett eller barbiljett. Vi öppnar JAZZ Madame 18.00 och gäster med matplatsbiljett är välkomna till bords senast 19.00 för att välja från meny på plats.
Har man barbiljett finns det några sittplatser alternativt ståbord. Först till kvarn gäller och vi rekommenderar att vara ute i god tid. Det går bra att beställa dryck och enklare förtäring vid dessa barplatser. Konsert startar ca 20.00 i två olika set med paus. Beräknas klart ca 22.00.
Biljetter säljs också i dörren 18.00-19.45 i de fall det finns platser kvar.

Pianisten Thomas Darelid har sedan lång tid etablerat sig som en av våra mest ansedda kapellmästare och arrangörer, men det är i hans roll som pianist/kompositör hjärtat klappar som starkast. Han har hittills hunnit ge ut fyra skivor i eget namn, alla med den lyriska pianotonen som tydlig gemensam nämnare. Senaste studioalbumet “Point of Life” (2017) finns representerad på Spotifys egna spellista “Svensk Jazz”.

Basisten Jenny Kristoffersson har med sitt intuitiva, melodiska tonspråk kommit att bli flitigt anlitad i de mest skiftande sammanhang. Hennes varma klang och harmoniska linjer kan höras i Teresa InDeBetou Bands alla inspelningar, hos kritikerrosade Amanda Andreas och nu i vår i musikalen “Lizzie” på Östgötateatern.
Trummisen Per Lindvall är ju en av våra, utan tvekan, mest uppskattade musikanter. Hans meritlista är rena adelskalendern och en odyssé genom decennier av musikaliska minnesmärken. Gång på gång bjuder Per på sitt generösa, personligt lekfulla och osvikligt svängiga spel. Inte minst i samarbete med Lisa Nilsson, Sarah Dawn Finer, Jojje Wadenius och Magnus Lindgrens Stockholm Underground.

Denna exklusiva konstellation bjuder nu in till en avspänd trio-konsert kring kulturhusets välklingande flygel, där Thomas Darelids vackra originalmaterial blandas med lyhörda tolkningar av våra mest välkända, men också lite oväntade klassiker.

Läs mer om JAZZ Madame och vårens program https://madame.se/jazz-madame-premiar/

Arrangör: Madame Brasserie & Café

Notera att mat eller dryck ej ingår i biljettpris.

Föreställningsinformation

  • Scen: Restaurang Madame Brasserie & Café
  • Ort: Värnamo
Visa alla evenemang

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - fredag 07-21
lördag - söndag 11-21

X