fbpx

A NIGHT AT THE MOVIES

UPPLEV EN KVÄLL FYLLD AV MUSIK OCH FILMMAGI DÄR DE BÄSTA LÅTARNA FRÅN DE STÖRSTA FILMERNA BLANDAS MED ANEKDOTER OCH HISTORIER. ETT MÅSTE FÖR ALLA SOM ÄLSKAR ATT DRÖMMA SIG BORT I FILMENS UNDERBARA VÄRLD.

Konserten som tar er med till en plats där en vanlig bokhandlare kan gifta sig med den största filmstjärnan, där en enda man iklädd smoking kan rädda världen från undergång, där människor på en grekisk ö helt plötsligt brister ut i ABBA-sång och där en 60-åring kan vara världens bästa stridspilot. Dröm er bort en stund och upplev de största hitsen och lyssna till anekdoter och historier från filmens underbara värld, framfört av några av landets bästa röster.

Johan Boding har medverkat i flertalet musikaler och konserter som bl.a. Jesus Christ Superstar, Miss Saigon, Rhapsody in Rock och A Night at the Opera-en hyllning till Queen.

Mia Stegmar, tvåfaldig kombattant i Mellon och flitigt turnerande med artister som bl.a. Björn Skifs och den egna showgruppen Jamladies.

Lollo Gardtman, just nu ute med det hyllade bandet Nestor samt medverkat i shower som Ledins Showtime och Rock of 80’s.

Som kvällens ciceron ser ni skådespelaren Robin Stegmar som medverkat i oräkneligt antal film-/TV och teaterproduktioner. Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton, Beck, Vår Tid Är Nu, Bäckström, Morden i Sandhamn, för att nämna några.

Välkomna till en kväll fylld av musik och filmmagi! May the force be with you!

Speltid: 120 minuter, inkl. paus
Arena: Auditoriet – fasta sittplatser
Arrangör: MoM Production

Föreställningsmenyn serveras 17:30
Föreställningsmenyn bokas separat

Föreställningsinformation

fre 21 april 2023, 19.30

  • Biljettpris: 495 kr
  • Speltid: 120 minuter, inkl. paus
  • Scen: Auditoriet - fasta sittplatser
  • Ort: Värnamo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gummifabrikens nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev är du först med att få information om biljettsläpp, kampanjer och erbjudanden till de evenemang som kommer till Gummifabriken.