fbpx

NU SÖKER VI EN KONCEPTKOORDINATOR

VAR MED OCH UTVECKLA VERKSAMHETEN I NYA SPÄNNANDE GUMMIFABRIKEN!

Gummifabriken är en av Värnamo kommuns största tillväxtsatsningar och bidrar till att nå visionen Värnamo – den mänskliga tillväxtkommunen 40 000 invånare år 2035. Gummifabriken är en mötesplats för tillväxt, upplevelser och kreativa möten för alla.
20 000 kvm mitt i Värnamo som rymmer auditorium för musik, teater och dans. En blackbox, filmstad, restaurang, bibliotek, teknikcenter för unga, utställningslokal, campus, näringslivsbolag, kontor för företag och mycket mer.

Konceptet för Gummifabriken är att kultur, näringsliv och akademi ska samverka för tillväxt genom samproduktion där man berikar och utvecklar varandra samt öppnar upp för helt nya verksamheter.

Nu har du möjlighet att bli konceptkoordinator med uppdrag att utveckla Gummifabrikens samarbeten samt driva nya projekt.

 

ARBETSUPPGIFTER

Din huvuduppgift blir att stötta projektledare och arrangörer med mervärde från olika verksamheter i syfte att öka samarbete över verksamhetsgränserna. Du ska bidra med nya idéer, agera bollplank och hjälpa projektledarna att tänka utanför sina vanliga ramar.

Dina ordinarie samarbetspartners är verksamheterna i Gummifabriken och ni ska tillsammans skapa en modell för samverkan samt en bank av aktiviteter för våra arrangemang i Gummifabriken. Du ska också vara en naturlig länk till externa samverkanspartners och medarrangörer, så som föreningar, kransorter, grannkommuner m.m. Detta genom att hitta möjligheter för alla parter att delta och få mervärde. Du ska utvärdera samarbetet årligen och komma med förslag på förbättringar.

Vidare ska du bygga upp, projektleda och genomföra Gummifabrikens aktiviteter under sommarperioden. Du ska omvandla sommarperioden till en mer aktiv och levande period.

Du är anställd av Vkiab men rapporterar till och samarbetar med styrgruppen för Gummifabriken.

 

KOMPETENS OCH ERFARENHET

Du är en strukturerad person som är van att driva projekt med god ekonomi och van att delta i samarbete med andra. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning och/eller erfarenhet som kan motsvara det.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har god förmåga att strukturera, formalisera, sammanfatta och genomföra event från stora idéer till konkreta projekt.

Du är van att arbeta drivande både självständigt och i grupp, ofta med korta tidsramar. Du trivs med att både arbetsbelastningen och arbetstiderna varierar. Du är en positiv person som ser möjligheter och lösningar och vid behov kan lyfta en grupp.

Du har en självklar serviceinriktning, ett gott ordningssinne och god samarbetsförmåga.

Meriterande är att ha erfarenhet av att leda och genomföra projekt.

Du är prestigelös samtidigt som du drivs av att få både personer, projekt och organisationer att växa och utvecklas. Du har ett stort intresse i samtliga av Gummifabrikens tre pelare kultur, akademi, näringsliv och dess utveckling i samhället.

Tjänsten är en projekttjänst på 18 månader med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgraden förväntas bli 75-100% och fastställs gemensamt innan anställningens start.

Körkort B är ett krav.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo