fbpx

ANGÅENDE VACCINBEVIS FÖR COVID-19

Regeringen tog i onsdags ett beslut om att från och med den 1/12 införa vaccinbevis för covid-19 på evenemang över 100 personer.

Vi på Gummifabriken respekterar detta beslut och vill självklart göra vad vi kan för att få ner smittspridningen. Dessvärre råder det fortfarande många oklarheter kring hanteringen och vi inväntar ytterligare information från Folkhälsomyndigheten och Regeringen. Vi gör i dagsläget inga återköp utan ordinarie köpeavtal gäller.

Se till att förbereda ditt vaccinbevis för covid-19 genom att beställa det på https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/ med din e-legitimation (tar nån minut) eller skriv ut en blankett här https://www.ehalsomyndigheten.se/globalassets/dokument/covidbevis/bestallning-av-vaccinationsbevis.pdf och skicka in (tar upp till 10 dagar att få hem).

Vaccinbevis gäller för dem över 18 år

Vi uppdaterar löpande efter de riktlinjer vi får från våra myndigheter.

(Publicerat 2021-11-19)

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo