fbpx

SCENTEKNIKER

Om jobbet

Vill du vara en del av nya spännande Gummifabriken?

Vi söker en Scentekniker med erfarenhet och utbildning.

I september 2018 invigdes Gummifabriken i Värnamo. Nästan 20 000 kvadratmeter mitt i Värnamo som rymmer auditorium för musik, teater och dans, blackbox, filmstad, restaurang, bibliotek i två våningar, teknikcenter för unga, utställningslokal, Campus Värnamo, Värnamo Näringsliv, Företagshotell och mycket mer.

Arbetsuppgifter

Som scentekniker har du ett heltäckande uppdrag tillsammans med scenmästare att se till att allt fungerar kring arrangemangen. Du ansvarar vid event för ljud, ljus, AV och/eller övrig teknik samt säkerhet på och omkring scenerna.

Du planerar, samordnar, riggar och avrustar scenutrustning som ljus, ljud och övrig scenteknik samt annan mediateknik som används i samband med olika produktioner och efter verksamhetens behov. Då vi är en relativt liten arbetsplats förekommer gränsöverskridande arbete mellan medarbetarna, vilket innebär att du behöver hjälpa till med andra typer av arbetsuppgifter. Arbete på kvällar och helger är vanligt förekommande.

Du arbetar i ett team med scenmästare, evenemangsvärd, fastighetsansvarig och kulturvaktmästare där ni hjälps åt med arbetsuppgifterna när det behövs.

Vi söker dig som är ansvarstagande, handlingskraftig och initiativrik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är van vid att arbeta fysiskt,  är strukturerad, kan hantera tunga lyft och kan bibehålla lugnet i stressade situationer. Du är van vid att arbeta både självständigt och i team samt trivs med att b de arbetsbelastningen och arbetstider varierar.

Du har dokumenterad utbildning och /eller erfarenhet av arbete med scenteknik, ljud och ljus. Har du dessutom erfarenhet av mediateknik är detta meriterande.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är ansvarstagande, handlingskraftig och initiativrik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är van vid att arbeta fysiskt,  är strukturerad, kan hantera tunga lyft och kan bibehålla lugnet i stressade situationer. Du är van vid att arbeta både självständigt och i team samt trivs med att både arbetsbelastningen och arbetstider varierar.

Du har dokumenterad utbildning och /eller erfarenhet av arbete med scenteknik, ljud och ljus. Har du dessutom erfarenhet av mediateknik är detta meriterande.

Om anställningen

Omfattning: Heltid

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsform: Tillsvidare

Skicka in din ansökan senast 8 augusti till

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Skicka din ansökan till jobbansokan@gummifabriken.nu

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo