fbpx

EVENEMANGSVÄRD & MEDARBETARE TILL INFOCENTER

Om jobbet

Var med och bygg upp verksamheten i nya spännande Gummifabriken!

Nästan 20 000 kvadratmeter mitt i Värnamo som rymmer stadsbibliotek, Campus Värnamo, auditorium, livesal, filmstad, restaurang, teknikcenter för unga, utställningslokal, näringsliv, kontor för företag och mycket mer.

Gummifabriken är en kommunal satsning som ska vara en motor för utveckling och tillväxt. Här samverkar näringsliv, utbildning och kultur med fokus på kunskapsgenererande och innovation.

Arbetsuppgifter

Som evenemangsvärd är du den som ser till att evenemangen flyter på som de ska. Du välkomnar arrangörer, artister och tar emot de föreningar som hanterar våra garderober och entréer.

Arbetsdagarna ser väldigt olika ut med variationer på konserter, teatrar, föreläsningar, konferenser och mycket mera.

Som medarbetare i vårt infocenter möter man Gummifabrikens besökare, ger önskad information, hanterar biljettförsäljningen och hjälper våra besökare att orientera sig i byggnaden. Infocenter fungerar även som en Info Point för Visit Värnamo, dvs hjälper turister att finna sina besök och utflyktsmål inom kommunen.

Vi söker dig som ansvarstagande, handlingskraftig och initiativrik. Du är en person som bör ha bra överblick, lätt tar till dig information samt hålla dig uppdaterad och intresserad kring olika evenemang och vad som händer i kommunen. Du tycker om att arbeta med andra människor och har en god personkännedom och en självklar serviceanda.

Utöver att jobba som evenemangsvärd så kommer du att backa upp vår fastighetsavdelning med diverse arbeten, som att hålla rent och snyggt i och utanför fastigheten, möblering och byggen av scen med mera inför event. Ett tekniskt kunnande med god datavana är meriterande samt erfarenheter från liknande verksamheter. Då många av våra kunder talar olika språk är språkkunskaper meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som brinner för god service, är van vid att arbeta fysiskt, är strukturerad, kan hantera tunga lyft och behålla lugnet även i stressade situationer.

Du är van vid att arbeta både självständigt och i team och trivs med att både arbetsbelastningen och arbetstiderna varierar. Stor del av arbetstiden är på kvällar och helger.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som ansvarstagande, handlingskraftig och initiativrik. Du är en person som bör ha bra överblick, lätt tar till dig information samt hålla dig uppdaterad och intresserad kring olika evenemang och vad som händer i kommunen. Du tycker om att arbeta med andra människor och har en god personkännedom och en självklar serviceanda.

Utöver att jobba som evenemangsvärd så kommer du att backa upp vår fastighetsavdelning med diverse arbeten, som att hålla rent och snyggt i och utanför fastigheten, möblering och byggen av scen med mera inför event. Ett tekniskt kunnande med god datavana är meriterande samt erfarenheter från liknande verksamheter. Då många av våra kunder talar olika språk är språkkunskaper meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som brinner för god service, är van vid att arbeta fysiskt, är strukturerad, kan hantera tunga lyft och behålla lugnet även i stressade situationer.

Du är van vid att arbeta både självständigt och i team och trivs med att både arbetsbelastningen och arbetstiderna varierar. Stor del av arbetstiden är på kvällar och helger.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsform: Timanställning

Skicka in din ansökan senast 10 augusti till

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Skicka din ansökan till jobbansokan@gummifabriken.nu

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo