INFORMATION FRÅN GUMMIFABRIKEN MED ANLEDNING AV CORONAVIRUS COVID-19

Vi har förstått att det finns de som undrar vad som gäller för evenemangen i Gummifabriken med anledning av Coronaviruset Covid-19. Gummifabriken följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer som finns på: https://www.folkhalsomyndigheten.se/ Liksom Folkhälsomyndigheten uppmanar vi att du håller dig hemma och inte besöker Gummifabriken om du känner dig sjuk eller har symptom som hosta, snuva och feber.

För aktuell status om DITT evenemang: https://gummifabriken.nu/evenemang/evenemang-som-paverkas-av-coronaviruset/

Vad gäller vid köpt biljett till evenemang?

Gummifabriken ställer inte in några evenemang på eget bevåg, utan det är respektive arrangör som fattar beslut gällande sitt evenemang. Detta kan komma att ändras ifall Folkhälsomyndigheten eller regeringen fattar nya beslut gällande sammankomster. Vi kontaktar dig via den mejl du angav vid biljettköp.

Kan jag som kund få tillbaka mina pengar?

Vid ett av arrangören inställt arrangemang finns normalt möjlighet att få pengarna tillbaka men vid ett flyttat arrangemang bestämmer respektive arrangör hur återköp hanteras. I enlighet med konsumentköplagen återköper Gummifabriken inte biljetter med anledning av individers sjukdom eller oro för sjukdom.

Om du som kund vill pröva att få ersättning för din biljett på grund av sjukdom eller oro för sjukdom, kan du ta kontakt med ditt försäkringsbolag om vilka möjligheter som finns.

Åtgärder för evenemang

Den 11 mars fattade regeringen ett beslut om att begränsa större evenemang och folksamlingar med anledning att begränsa smittspridning av Corona.
Detta medför att vissa evenemangen blir påverkade på olika sätt.

Arrangören kan ändra vad som gäller kring evenemang med kort varsel.

Närmast gäller det under mars och april. 
Detta innebär att:

  • Några konserter och arrangemang ställs in helt.
  • En del konserter och arrangemang flyttas fram till andra datum.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring COVID-19 har vi vidtagit följande åtgärder.

Vi har vidtagit extra hygienåtgärder, så som extra pappershanddukar på toaletterna, handsprit, engångsbiljetter i garderoben, att vi sprider besökarna i den mån det går, m.m.

Varje arrangör som ansvarar för evenemangen ska genomföra en Riskanalys. Detta är också enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.


Tänk på:

  • Är du förkyld, är du välkommen tillbaka en annan gång
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.
  • Kom i god tid för att minska kö i garderoben. Det finns många miljöer att vistas i i väntan på evenemanget, ex. restaurang Madame, Biblioteket, Auditoriefoajén och centraltrapphuset.

Dessa riktlinjer kan komma att ändras med kort varsel beroende på beslut från Folkhälsomyndigeten eller motsvarande. Texten uppdateras kontinuerligt. Mer information om Coronaviruset finns på: www.varnamo.se

Uppdaterades senast: 2020-03-17

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - fredag 07-21
lördag - söndag 11-21

X