KULTURVAKTMÄSTARE

Om jobbet

Var med och bygg upp verksamheten i nya spännande Gummifabriken!

Nästan 20 000 kvadratmeter mitt i Värnamo som rymmer stadsbibliotek, Campus Värnamo, auditorium, livesal, filmstad, restaurang, teknikcenter för unga, utställningslokal, näringsliv, kontor för företag och mycket mer.

Gummifabriken är en kommunal satsning som ska vara en motor för utveckling och tillväxt. Här samverkar näringsliv, utbildning och kultur med fokus på kunskapsgenererande och innovation.

Nu söker vårt drivna gäng en engagerad kulturvaktmästare som ska sköta kulturförvaltningens vaktmästeri samt stötta Gummifabrikens fastighetsförvaltning.

Arbetsuppgifter

Att vara kulturvaktmästare på kulturförvaltningen innebär att du måste vara en allkonstnär som kan fixa det mesta. Från att bygga utställningar och sätta upp konst, till transporter, reparationer, måleriarbeten och underhålla konstverk i hela kommunen. Du behöver vara kreativ och hitta egna lösningar på hur man funktionellt ska exponera utställningar m.m.
I uppdraget ska du kunna sköta enklare uppgifter vid evenemang med ljud, ljus och värdskap. Kulturvaktmästaren har också till uppgift att stötta upp inom fastighetsteknik. Kulturvaktmästaren jobbar i arbetslag med en fastighetsansvarig och en scenmästare. Helg- och kvällstjänstgöring förekommer.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är händig, teknisk och serviceinriktad. Erfarenhet av liknande arbete är en merit, liksom någon form av praktisk utbildning. Datorvana och hantverkskunskap är ett krav, liksom ett intresse för kultur- och biblioteksverksamhet. Vi ser gärna att du har utbildning i fastighetsteknik eller IT. Ev kan arbetsgivaren bekosta nödvändig utbildning. B-körkort är ett krav, C-körkort en merit. Du måste ha lätt för att samarbeta, vara stresstålig, självständig, ta egna initiativ och hitta egna kreativa lösningar på praktiska problem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Skicka in din ansökan senast 1 december till

jobbansokan@gummifabriken.nu

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - fredag 07-21
lördag - söndag 11-21

X