pressmeddelande: kända komiker besöker Gummifabriken

Pressmeddelande 2019-04-09 

GUMMIFABRIKEN PRESENTERAR: STAND UP LIVE

KÄNDA KOMIKER BESÖKER GUMMIFABRIKEN I VÄRNAMO Du har säkert sett, eller hört dem. Hur de briljerar kväll efter kväll och underhåller det svenska folket i TV-rutorna eller i en podcast. Nu har äran kommit till Gummifabriken i Värnamo att få ta del av Sveriges roligaste ståuppare, för en kväll.

Vunnit Sveriges roligaste

Den 3 maj kommer komikerna: Jonatan Unge, Petrina Solange, Johannes Finnlaugsson och Albin Olsson till Gummifabriken för en intim show. Jonatan Unge och Petrina Solange vann Sveriges roligaste på årets Svenska Standupgala 2019. Albin Olsson och Johannes Finnlaugsson ser du bland annat i det populära programmet “Släng dig i brunnen”.
Jonatan Unge har hörts mycket under det senaste året. Han medverkade under radioprogrammet sommar i p1 2018 där hans sommarprat blev mycket uppskattat av lyssnarna. Unge är även aktuell med sin ståuppshow SEMST som turnerar runt om i landet under våren.

”Vår Stand Up kväll på Gummifabriken kommer bjuda på mycket skratt & skönt häng. Missa inte detta!” ­Berättar Michael Lindström, evenemangsansvarig på Gummifabriken.

 

För frågor om evenemanget: Michael Lindström, Evenemangsansvarig tel: 0370-61 55 94

Boka din biljett här: https://gummifabriken.nu/evenemang/stand-up-live/

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - söndag 07-23

X