KULTURVAKTMÄSTARE TILL GUMMIFABRIKEN

Kulturvaktmästare till Gummifabriken i Värnamo

Var med och bygg upp verksamheten i nya spännande Gummifabriken!

Nästan 20 000 kvadratmeter mitt i Värnamo som rymmer stadsbibliotek, Campus Värnamo, Auditorium, Livesal, filmstad, restaurang, Teknikcenter för unga, utställningslokal, näringsliv, kontor för företag och mycket mer.

Gummifabriken är en kommunal satsning som ska vara en motor för utveckling och tillväxt. Här samverkar näringsliv, utbildning och kultur med fokus på kunskapsgenererande och innovation.

Nu söker vårt drivna gäng en engagerad Kulturvaktmästare som ska sköta kulturförvaltningens vaktmästeri samt stötta Gummifabrikens fastighetsförvaltning.

Arbetsuppgifter Att vara vaktmästare på kulturförvaltningen innebär att du måste vara en allkonstnär som kan fixa det mesta. Från att bygga utställningar och sätta upp konst till transporter, reparationer, måleriarbeten och underhålla konstverk i hela kommunen. Man ska också kunna sköta enklare uppdrag med ljud och ljus vid evenemang. Kulturvaktmästaren har också till uppgift att stötta upp inom fastighetsteknik. Vaktmästaren jobbar i arbetslag med en fastighetsansvarig och en scenmästare. Helg- och kvällstjänstgöring förekommer.

Kompetens och erfarenhet Vi söker dig som är händig, teknisk och serviceinriktad. Erfarenhet av liknande arbete är en merit, liksom någon form av praktisk utbildning. Datorvana är ett krav, liksom ett intresse för kultur- och biblioteksverksamhet. Vi ser gärna att du har utbildning i fastighetsteknik eller IT. Ev kan arbetsgivaren bekosta nödvändig utbildning. B-körkort är ett krav, C-körkort en merit. Du måste ha lätt för att samarbeta, vara stresstålig, självständig, ta egna initiativ och hitta egna kreativa lösningar på praktiska problem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform Tillsvidare

Sysselsättningsgrad 100%

Tillträdesdag 190201

Upplysningar VD: Tobias Hörnquist 0370-30 59 80

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan Sista ansökningsdag: 181202, intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Lön Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan till jobbansokan@gummifabriken.nu

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - söndag 07-23

X