fbpx

TACK ALLA SOM BESÖKTE INVIGNINGSHELGEN!

Tack alla som besökte Invigningshelgen av Auditoriet!

Under helgen den 31/8-2/9 genomfördes en rad olika aktiviteter och evenemang i Gummifabriken. Madame hade fullt med glada gäster som lyssnade på Jonas Gallneby. Under Antikrundan hann hela 850 personer få sina saker värderade och ett tusentals personer köade in till Antikrundan. Under kvällen invigdes ett fullsatt Auditorium när orkestern Jönköpings Sinfonietta intog scenen.

Söndagen besöktes av familjer, barn, ungdomar och äldre. Dans med Framework, Kammarkören, Grillandslaget, Hoppborg, Trollkarl, Shirin, öppet hus och sagostund är några av alla de aktiviteter och evenemang som ägde rum under söndagen.

Vi på Gummifabriken vill tacka alla besökare, arrangörer och artister som besökte Gummifabriken och gjorde Invigningen av Auditoriet till en minnesvärd helg.

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo