INVIGNING AV AUDITORIET
31 AUGUSTI – 2 SEPTEMBER, DEN SISTA DELEN AV GUMMIFABRIKEN!

Gummifabriken har invigts i etapper och i år 2018 blir hela Gummifabriken klar.

Den 7 december 2017 hade Restaurang Madame sin premiär med julbord, den 21 december 2017 hade Biostaden sin invigning med öppet hus och den 2 mars i år genomförde Stadsbiblioteket en invigningshelg. Teknikcenter kommer genomföra sin invigning den 19 juni med Bebbe Singer.
Helgen den 31 augusti- 2 september är det dags för den sista pusselbiten, Auditoriet att invigas.

Kick-off helgen startar på fredagen den 31 augusti med en After work där livemusik och god mat erbjuds inne på Madame. På lördag kväll inviger Sinfoniettan Auditoriet med en konsert och under dagen kommer det folkkära tv-programmet Antikrundan att spela in ett avsnitt och värderar antikskatter. Söndagen den 2 september blir det familjedag med olika aktiviteter och happenings för hela familjen!

Under helgen kommer det finnas möjlighet att få gå turer och kika på det mäktiga Auditoriet.
Auditoriet är en viktig del för Gummifabriken och Värnamo som stad eftersom att det ger oss möjligheter att ta hit artister, skapa konferenser och stora evenemang till konsertsalen och sätta Värnamo på kartan!

Auditoriet består av 414 sittplatser med parkett och balkong samt en foajé med servering i anslutning till Auditoriet.

Hela programmet släpps efter hand på våra sociala medier och här på vår webbsida.

 

För ytterligare information: Tobias Hörnquist, VD
telefonnummer: 0370-30 59 80
Mejl: tobias.hornquist@gummifabriken.nu

#gummifabrikenvmo

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - söndag 07-23

X