ADMINISTRATÖR TILL GUMMIFABRIKEN

Var med och bygg upp verksamheten i nya spännande Gummifabriken!

Nästan 20 000 kvadratmeter mitt i Värnamo som rymmer Campus Värnamo, Auditorium, Livesal, filmstad, restaurang, bibliotek, Teknikcenter för unga, utställningslokal, näringsliv, kontor för företag och mycket mer.

Gummifabriken är en kommunal satsning som ska vara en motor för utveckling och tillväxt. Här samverkar näringsliv, utbildning och kultur med fokus på kunskapsgenererande och innovation.

Nu söker vårt drivna gäng en engagerad administratör som ska sköta Gummifabrikens och Värnamo kommunala industrifastigheter AB:s administration.

Arbetsuppgifter
Vi söker en ny medarbetare som ska arbeta med bolagets ekonomi, personal-administration och vardagliga administration. Inom administrationsområdet kommer du att ansvara för den dagliga bokföringen, hyror, budget, ekonomiuppföljningen, prognoser, beställningar och personaladministration. Du ansvarar för diarium, dokumenthanteringen samt administration kring styrelsemöten. Du kommer tillsammans med oss få vara med och bygga upp och ansvara för bolagets processer inom ekonomi och personaladministration.

Kompetens och erfarenhet
Du har utbildning inom ekonomi och gärna personaladministration på minst gymnasial nivå men högskolenivå är meriterande. Du har dokumenterad erfarenhet av bokföring, fakturering och gärna personaladministration. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Du är utåtriktad och trivs med att jobba med hög servicenivå. Du har lång erfarenhet av administrativt arbete och är van att jobba självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har B-körkort.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad
100%
Tillträdesdag
180801

Upplysningar

VD: Tobias Hörnquist 0370-30 59 80

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 180610, intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

Skicka din ansökan till jobbansokan@gummifabriken.nu

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - fredag 07-23
lördag - söndag 11-23

X