EXTRA PERSONAL TILL GUMMIFABRIKENS INFOCENTER

24/5-2018

Är du studerande och vill tjäna extrapengar? Eller har du en deltidstjänst och vill tjäna extra?  Här är möjligheten att tjäna extrapengar samtidigt som du knyter an nya kontakter och skapar dig ett bredare CV!

Vi söker dig som är flexibel, sätter kunden i fokus och som trivs med att träffa nya människor och är lösningsinriktad. Eftersom att du är den första personen som besökaren möter är det viktigt att du kan bemöta alla slags människor på ett professionellt sätt, i alla tänkbara situationer!

Det är inget krav men ett plus i kanten om du har någon slags erfarenhet från service eller reception sedan tidigare. Tjänsten kräver att du talar och skriver svenska väl. Du har en gymnasial utbildning. Meriterande är om du även har annan språkkunskap. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du har en bra känsla för service! Det är även meriterande om du har körkort.

Tjänsten är främst helger och kvällar med chans för utökat.

Vi på Gummifabriken kan erbjuda dig en kreativ arbetsmiljö där du har stora möjligheter till att utveckla ditt nätverk. Gummifabriken är en kreativ mötesplats sju dagar i veckan!

Ansök idag då urval och intervjuer sker löpande.

Tillträde: Omgående

 

 

Skicka din ansökan till jobbansokan@gummifabriken.nu

Följ oss på sociala medier

Glöm inte tagga ditt inlägg med #gummifabrikenvmo

Öppettider
Entredörren är öppen
måndag - fredag 07-23
lördag - söndag 11-23

X